In een paar stappen uw energielabel! 🔥

zaterdag 2 maart 2024
In een paar stappen uw energielabel! 🔥

In slechts een paar stappen een erkend energielabel voor uw woning 🔥 

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, is het verkrijgen van een energielabel voor uw woning een cruciale stap. Bij Moker Energie begrijpen we het belang van een vlotte en transparante procedure bij het verkrijgen van dit label.

Benieuwd hoe dit proces gaat? Zie de stappen hieronder 💡

1. Aanvraag via Whatsapp, mail of telefoon 

Het proces begint uiteraard met uw aanvraag. U kunt ons bereiken via verschillende kanalen, waaronder Whatsapp, e-mail of telefoon. Wij staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aanvraagproces.

2. Scherpe prijs en snelle afspraak

Bij Moker Energie streven we ernaar om onze klanten de meest scherpe prijs aan te bieden en tegelijkertijd een snelle afspraak te regelen. We begrijpen dat tijd kostbaar is en streven ernaar om u snel van dienst te zijn.

3. Afspraakbevestiging met vragenlijst

Na het maken van een afspraak ontvangt u van ons een afspraakbevestiging, samen met een linkje naar onze online vragenlijst. Deze vragenlijst is ontworpen om ons inzicht te geven in uw woning en de isolatie- en installatiekenmerken ervan.

4. Opname door de adviseur

Op de afgesproken dag komt een van onze ervaren adviseurs bij u langs. De opname in uw woning duurt doorgaans ongeveer 30 minuten, maar is afhankelijk van de oppervlakte van uw woning. Tijdens deze opname maakt de adviseur foto's van belangrijke onderdelen en brengt de woning gedetailleerd in kaart.

5. Label en rapportage dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag

Na de opname gaat onze adviseur dezelfde middag nog voor u aan de slag. Mits u alle benodigde documentatie heeft aangeleverd, ontvangt u nog dezelfde dag, of uiterlijk de volgende werkdag, uw energielabel inclusief rapportage. Bij Moker Energie hechten we veel waarde aan efficiëntie en streven we ernaar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn.

6. Registratie en geldigheid van het label

Het verkregen energielabel wordt vervolgens vastgelegd in het landelijke register. Dit label is tien jaar geldig.

Bij Moker Energie streven we naar een vlotte, transparante en efficiënte ervaring voor onze klanten. Met ons gestroomlijnde proces voor energielabel aanvragen kunnen we u vlot en voordelig helpen. 

Vragen over ons proces of een energielabel aanvragen? Stuur ons een bericht! 📩